Over Mij

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Marloes, ik woon in Roosendaal met mijn man en onze twee kinderen.

Ik ben Wellness Massage Praktijk Roosendaal ongeveer 16 jaar geleden gestart. Sinds mijn opleiding Sportmassage heb ik het massage ‘virus’ en alles wat met ‘gezondheid en voeding’ te maken heeft te pakken en ben ik continue bezig om mijzelf hierin verder te ontwikkelen.

Sindsdien heb ik de cursussen: Ontspanningsmassage, Bindweefselmassage, Lymfedrainage, Voetreflexmassage, HotStone Massage, Stoelmassage, Zwangerschapsmassage en de opleiding Medische Basiskennis met succes afgerond. Je kunt bij mijn praktijk ook terecht voor Lypoedeem behandeling en Cellulites behandeling. Sinds een paar maanden heb ik mij verdiept in de werking van Magnesium. De Magnesium van Permsal gebruik ik bij mijn behandelingen en is ook bij de praktijk te koop.

Ik heb de afgelopen jaren als massagetherapeut bij verschillende sportevents en bedrijven gemasseerd. Afgelopen januari ben ik begonnen met de opleiding tot Orthomoleculair therapeut.

Ik houd enorm van sport; surfen, zeilen, hockey en hardlopen. De afgelopen jaren heb ik een aantal Marathons gelopen en ik ben Trails gaan lopen.